Categorie
Zoeken
Ontvang onze nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers


Bezig met laden...

Stripfiguren kostuums

Doe mee aan de heldendaden van uw favoriete stripfiguren en bestel een van onze fantastische stripfiguren kostuums. Bij carnavalvoordeel weten we dat stripfiguren nu erg geliefd zijn onder kinderen en volwassenen en het zou ondenkbaar zijn om geen stripfiguren afdeling in onze winkel te hebben. Bekijk onze stripfiguren afdeling en word een van uw lievelings stripfiguren door een van onze spannende stripfiguren kostuums te kiezen en wie weet wordt u de held van carnaval of een themafeest. Onze stripfiguren kostuums zijn van hoge kwaliteit en zijn voor een laag prijsje verkrijgbaar!

In kranten, boeken, tijdschriften en stripboeken komt men stripverhalen en stripfiguren tegen. Stripverhalen zijn eigenlijk een van de oudste vormen van literatuur. In de oude tijden schetsten of tekenden mensen beelden en verhalen op de muur en andere materiaal. In de 19e eeuw onstond pas de moderne vorm van stripverhalen die we nu kennen. Bekende stripverhalen uit de moderne tijd zijn bijvoorbeeld Kuifje, Lucky Luke, de Smurfen, Spiderman, Batman, die later ook in films en tekenfilms verfilmd werden. Vandaag vormen striphelden een belangrijke deel van het leven van kinderen en volwassenen. Er bestaan fan groepen, fan pagina’s en fan conferenties van de bekende en meest geliefde stripfiguren waaraan jong en oud meedoet. Dankzij de stripfiguren kostuums van carnavalvoordeel is het ook mogelijk geworden om in de huid van uw geliefde stripfiguren te kruipen.

Begin alvast met het bestuderen van de verschillende stripfiguren kostuums, want ze zijn elk apart erg leuk! Een van de meest populaire en gewilde stripfiguren kostuums is het Spiderman pak. We hebben verschillende  Spiderman kostuums die qua kwaliteit verschillen wat natuurlijk ook invloed op het prijskaartje heeft. De Spiderman pakken bestaan uit het kostuum zelf en een Spiderman masker. Een ander bekende en populaire stripfiguur is Batman. We hebben twee verschillende soorten Batman kostuums in onze winkel. Daarnaast hebben we ook een aparte Batman cape in de aanbieding voor kinderen die al een pak hebben en een cape missen. De jongens die graag de schurk uit willen hangen kunnen het Darth Vader kostuum nemen met het niets-verhullende masker. Ook hebben we een ben 10 pak, de moderne held van deze tijd.

Voor de meisjes hebben we een schattige Pippie Langkous kostuum. Als uw kind erg beweeglijk is en van brutale praatjes houdt, dan is het Pippi Langkous kostuum zeker geschikt! De kinderen kunnen ook een van hun favoriete striphelden worden door maskers te gebruiken, zoals de Minnie en Mickey Mouse masker en de Spiderman maskers.

Bekijk nu snel alle foto’s van onze stripfiguren afdeling en kies een mooie stripfiguren kostuum voor uw kind. Als u vragen heeft betreft maten en prijzen, dan kunt u altijd ons een e-mail sturen of opbellen. Bekijk onze contact pagina voor meer informatie.