Categorie
Zoeken
Ontvang onze nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers

Kostuums dames / Politieagente kostuum

Politieagente kostuum

Voorraad
:
0
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
€ 19,90
€ 14,90
Prijs per stuk

Politieagente kostuum. Compleet politie agente uniform. Dit politieagente kostuum bestaat uit een kostuum en een riem met pet. Sexy politie agente pak.Maat:

Politie agente pak dames

De zogenaamde boeven en maffiabazen bij carnaval zullen zich een hoedje schrikken als ze u in dit super mooie politieagente pak van carnavalvoordeel op het feest zien. Natuurlijk is uw taak tijdens carnaval en themafeesten alles behalve het handhaven van de orde, maar de aanwezigen zullen nu zeker rekening met u houden. Het fantastische en goedkope politie agente kostuum bestaat uit een jumpsuit en een riem met pet. Als extra accessoires kunt u nog een speelgoed pistool en handboeien naar het feest meenemen en misschien vindt u wel iemand die u kunt arresteren. Het sexy politie agente pak kan met lange laarzen of met schoenen gedragen worden. Bent u bereid om enkele mensen te arresteren en de orde te handhaven? Wilt u graag dit leuke politieagente kostuum goedkoop kopen? Bestel het dan snel bij carnavalvoordeel en krijg het binnen 2-3 werkdagen thuis bezorgd!
Merk : Karnevalstore24
Maat : M
Relevante producten

zwart politieagente kostuum Zwart politi.. € 27,90 gevangene kostuum Gevangenisko.. € 22,90 politiehelm Politiehelm € 9,90 Politiepet Hoofdband me.. € 4,90